Erhan Erden SEyitgazi Belediye Başkan Adayı


Eskişehir’de kültür sanat kuyruğu devam ediyor

Eskişehir’de kültür sanat kuyruğu devam ediyor
Eskişehir’de kültür sanat kuyruğu devam ediyor
13 Mayıs 2024 Pazartesi Okuma 4.578

Eskişehir dijital belediyecilik varlığında geçen yıllara rağmen hala bir adım ileri gidebilmiş değil. 2015 yılında yapılan bir araştırmada Dijital Belediyecilikte 76. sırada yer alan Eskişehir hala dijital konulardaki gelişmelerden yararlanmamakta ısrarcı.  

Hala bilet alabilmek için kuyrukta bekliyoruz

Eskişehir'deki trafik çilesini aratmayan kuyrukların ardı arkası kesilmiyor. Eskart vizeletme kuyruklarından sonra bu kez de bilet kuyrukları ile gündeme gelen Eskişehir'de vatandaşlar bilet alabilmek için uzun kuyruklarda beklemek zorunda kaldılar. 

11. Eskişehir Opera ve Bale Günleri nedeniyle Eskişehirli sanatseverler opera ve bale günleri etkinliklerine bilet bulabilmek için yine uzun kuyruklar oluşturdu.

8 Mayıs’ta gerçekleşen “Carmen” balesiyle unutulmaz anlar yaşayan sanatseverler, 22 Mayıs’ta gerçekleşecek olan “Muhteşem Gatsby”  balesini heyecanla bekliyor. Etkinliklere bilet almak için gişe önünde uzun kuyruklar oluşturan Eskişehirliler, şaşkınlık yaratan görüntülere sebep oldu. Eskişehir Opera ve Bale Günlerinin son gösterisi “Aşk İksiri” ise 25 Mayıs’ta sanatseverlerle buluşacak.



Gönderen: journal



YORUM YAZ
Bu habere yorumlar

Kültür-Sanat