Erhan Erden SEyitgazi Belediye Başkan Adayı


Eskişehir’de kar yağışı başladı; bu gece -5 görülecek!

Eskişehir’de kar yağışı başladı; bu gece -5 görülecek!
Eskişehir’de kar yağışı başladı; bu gece -5 görülecek!
26 Kasım 2023 Pazar Okuma 1.777

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir, Bilecik, Bursa ve Kütahya'nın yer aldığı bölge için akşam saatlerinde hazırladığı hava tahmin raporuna göre;

Bölge genelinin bu akşam çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu; yarın (Pazartesi) ise Bursa ve Kütahya illeri merkez dahil doğu kesimleri, Bilecik il geneli ile Eskişehir'in batı ve kuzey kesimlerinin karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının 5-8 derece azalması bekleniyor. Eskişehir'de bu gece en düşük hava sıcaklığı -5 derece ile Mihalıççık'ta, -3 derece ile Han'da görülecek. Şehir Merkezinde Odunpazarı'nda -1, Tepebaşı'nda ise -2 derece olacak.

Rüzgarın ise Batı ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette; bu akşam saatleri Bursa ili kıyı kesimlerinde aynı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.

Rüzgarın Marmara Denizi'nde bu gece saatlerine kadar batı (Günbatısı) ve kuzeybatı (Karayel) yönlerinden fırtına (6 ila 8 kuvvetinde 50-70 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden deniz ulaşımında aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 



Gönderen: journal



YORUM YAZ
Bu habere yorumlar

Güncel