Ayten Usta ’Sorbe’ Markasıyla İçecek Pazarına Girdi

Ayten Usta restoranı, ikinci kuşak yöneticileri Şamil Çetin, Aybüke Şedar ve Alperen Çetin liderliğinde, "Sorbe" markalı içecekleriyle pazara giriş yaptı. Üretim, büyük eski organize sanayi bölgesinde yer alan 2.500 metrekarelik bir fabrikada gerçekleştiriliyor.
İki Farklı Ambalajda Sunuluyor
Ayten Usta'nın kurucularından Aybüke Şedar, "Sorbe'nin binlerce yıllık gelen lezzet anlayışının modern bir yansıması" olduğunu belirtti. Günde 10.000 adet üretim kapasitesine sahip fabrikada üretilen Sorbe'ler, iki farklı ambalaj tipinde sunuluyor.
-
Tüketiciye yönelik ambalaj: 250 ml'lik şişelerle perakende satış noktaları, kahve zincirleri, benzin istasyonları ve yiyecek-içecek kanallarında bulunabilecek.
-
Toplu tüketim ambalajı: 750 ml'lik büyük şişeler ise zincir market raflarında yer alacak.
Gönderen: journal
Ekonomi









































